Notícies

En aquesta pàgina trobaràs les notícies mes interesants del nostre centre educatiu! Pots trobar noticies de tot tipus, des de esdeveniments anuals com recollides d'aliments o xocolatades solidaries fins a sortides dels nostres alumnes, tant educatives com divertides!

Certificació MOS

El curs passat els alumnes de Cicles Formatius es van examinar per obtenir la Certificació de Microsoft Office Specialist (MOS). Per tal que es puguin examinar tenen a la seva disposició la plataforma Jasperactive. En aquesta plataforma tenen habilitat tot el temari necessari per preparar-se. A més a més, també tenen disponibles exàmens de prova.

Titulacions obtingudes:

Aquest curs passat es van presentar un total de 42 alumnes per obtenir certificacions MOS, entre les quals podem trobar Word Core, Word Expert, Excel Core, Excel Expert, Access i Power Point. I d'aquest alumne, 35 alumnes van obtenir les titulacions desitjades! Això fa un 85,33% d'aprovats.

Port aventura

El passat dimarts 29 de febrer els alumnes de Cicles Formatius van sortir a Port Aventura! Durant aquesta jornada els alumnes van poder gaudir del parc d’atraccions i van passar un dia diferent amb la resta de companys i professors.

Grups:

Els nostres professors i alumnes es van dividir en grups per poder gaudir del parc sencer durant tot el dia i sense molestar a la resta de turistes i famílies que hi havia al parc i vam aconseguir estar en un ambient molt agradable de diversió i respecte!

Xocolatada solidaria

El 20 de desembre vam fer una Xocolatada benèfica com cada any per ajudar a persones o organitzacions que ho necessiten, aquest any hem decidit enviar els fons recaptats als agricultors de La Palma que tant ho necessiten en aquests moments per culpa del volcà.

Xocolatada:

Durant aquesta jornada els alumnes de Batxillerat han gaudit d’un bon esmorzar i els alumnes de Cicles Formatius d’un berenar. Ha consistit en una deliciosa i calenta xocolata desfeta acompanyada amb xurros.

Recollida d'aliments

Els dies 13 i 14 de desembre hem organitzat una recollida d'aliments col·laborant amb una ONG de Badalona per ajudar a aquestes persones que tan malament ho passen a causa de la fam per la falta d'aliments. Recordeu que els aliments que més ajuden són arrossos, pasta, aliments envasats i amb una data de caducitat llunyana!

Què és la fam?

Segons l'Organització de les Nacions Unides per l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) la fam és la sensació incòmoda o dolorosa causada per un consum insuficient d'energia alimentària.