Política de privadesa

Col·legi Cultural SL

  • Col·legi Cultural
  • Pl. Barberà, 16
  • 08911 Badalona
  • Propietat Intel·lectual

Tota la informació i el contingut gràfic de les pàgines culturalbadalona.com són propietat del Col·legi Cultural SL, amb domicili social a Badalona, Pl. Barberà, 13, 08911 Badalona, NIF B60518578, el qual es reserva els drets d’explotació.

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió total o parcial de la informació continguda en qualsevol que sigui la seva finalitat.

Política de privadesa

Col·legi Cultural SL informa als usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals.

Adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades. Tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Col·legi Cultural SL tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999.

De forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Reial Decret-llei 5/2018, de 27 de juliol, de mesures urgents per l’adaptació del Dret espanyol a la normativa de la Unió Europea en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

També les dades de caràcter personal que es facilitin a la web seran enregistrades en un fitxer de Col·legi Cultural SL, amb la finalitat de dur a terme la prestació dels serveis oferts, així com per enviar per qualsevol mitjà. Inclòs el correu electrònic, ofertes de productes i serveis personalitzats, millorar la relació comercial i gestionar les peticions realitzades pels nostres clients.

Dades de caràcter personal

El simple fet d’enviar dades de caràcter personal a Col·legi Cultural suposarà el consentiment per a la seva incorporació al fitxer i el seu tractament.

L’usuari podrà revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant carta adjuntant el seu DNI o un altre document identificatiu a Col·legi Cultural SL, Pl. Barberà, 13 08911, Badalona.

També la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant LOPD) estableix l’obligació per al responsable del fitxer d’adoptar les mesures d’índole tècnica i organitzatives que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats.

D’acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal.

Dades de caràcter personal II

En primer lloc, Col·legi Cultural procedeix a la creació d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, en el qual es recolliran aquelles dades que siguin necessaris per a permetre l’accés a alguns dels serveis del portal i per realitzar promocions comercials de serveis i productes de Col·legi Cultural.

Per tant garanteix l’adopció de les mesures oportunes per assegurar el tractament confidencial d’aquestes dades, les quals podran ser consultades, modificades o cancel·lades pel seu titular dirigint-se per escrit a l’empresa en la direcció descrita anteriorment.

Per tant, l’accés i / o ús d’aquest web atribueix la condició d’USUARI, que accepta les condicions d’accés i ús del present lloc web, les quals es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe.

També garanteix que les dades personals facilitades a Col·legi Cultural SL són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Perquè en tot moment responguin a la seva situació actual. Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què Col·legi Cultural utilitza les dades dels seus usuaris, escriviu-nos a (i.alcoceba@culturalbadalona.com).

Ús dels serveis

Per tant l’ús per part dels usuaris dels serveis inclosos en el lloc, es realitzarà sempre en els termes i condicions previstes a aquest efecte. Els usuaris es comprometen a usar els esmentats serveis no atemptant contra les normes d’ús i convivència a Internet.

Protecció de dades personals

Les dades personals sol·licitades per a la prestació dels nostres serveis s’inclouen en fitxers sotmesos. Al que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i al Reial Decret 1720/2007.

De manera que, la recollida i tractament d’aquestes dades es duen a terme per nosaltres, i tenen per finalitat la millora dels serveis sol·licitats. El seguiment de consultes, participació en processos de selecció de personal, comunicacions electròniques i / o la confecció d’estadístiques.

També, els serveis prestats per Col·legi Cultural SL estan dirigits a majors de 14 anys. En el supòsit excepcional que es desenvolupés algun servei adreçat específicament ment a menors d’aquesta edat. Col·legi Cultural SL sol·licitarà la conformitat dels tutors per a la recollida de les dades personals o, si escau, per al tractament dels mateixos.

Per tant, Col·legi Cultural SL es compromet a complir la seva obligació de secret respecte a les dades de caràcter personal subministrades i al deure de tractar-les amb amb confidencialitat i reserva, conforme a la legislació vigent. A aquests efectes adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Així mateix se l’informa que, si ho desitja pot exercir els drets previstos en l’Art. 5 de la LOPD mitjançant indicant el seu nom complet, el servei de Col·legi Cultural SL en el qual consta subscrit i el dret d’Accés, Rectificació, Cancel·lació o Oposició que sobre les seves dades personals desitja exercitar enviant un correu a i.alcoceba@culturalbadalona.com.

Política de galetes

En primer lloc, la cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. Depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari… el navegador de l’usuari memoritza galetes al disc dur només durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant a l’ordinador.

Política de galetes II

També la majoria dels navegadors accepten les galetes, amb independència de les mateixes, permeten en la configuració de seguretat les cookies temporals o memoritzades.

De manera que sense el seu exprés consentiment mitjançant l’activació de les cookies. El web no enllaçarà a les galetes les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

  • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
  • Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
  • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert.
  • Galetes de tercers: La Web de addicional.com pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de addicional.com, recopilaran informació amb fins estadístics, d’ús del lloc per part de l’usuari i per a la prestacion d’altres serveis relacionats amb l’activitat del website i altres serveis d’Internet.

Google Analytics

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, aquests utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web Google.com. Incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

També l’usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest Site, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentats. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi en el seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el vostre navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador:

  • Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Mozzila Firefox
  • Safari
  • Opera

Si té dubtes sobre aquesta política de cookies, pot contactar amb Col·legi Cultural SL a i.alcoceba@culturalbadalona.com

  • Ús de les cookies de Google Analytics en els llocs web: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es
  • Condicions de privadesa de Google Analytics: https://www.google.com/policies/privacy/
  • Condicions de les galetes de Google: http://www.google.com/policies/technologies/types/

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant.

Notes addicionals

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat, que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.

Per tant, els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.

En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes. En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP.

Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea.

Finalment per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.